Algemeen

Uren per week : 32, 40
Opleidingsniveau : MBO, HAVO, VWO
Vakgebied : Bouw & Techniek

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar hulpmonteurs buitendienst in de regio Apeldoorn, Ermelo en Arnhem.

Heb jij affiniteit met techniek, ben je bereid om je handen uit de mouwen te steken en wil je samen met je collega’s werkzaam zijn op mooie projecten in de regio, dan komen wij graag met jou in contact.

Wat ga je doen?

Onze opdrachtgever is een specialist op het gebied van koel- en vries isolatiesysteembouw. Zij bouwen al jarenlang koel en vriescellen voor heel Nederland en op aanvraag in het buitenland. Het familiebedrijf is al sinds 1986 actief. Kwaliteit staat hierbij hoog in het vaandel. Daarnaast kom je in een hecht team en is de betrokkenheid groot. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het aanbrengen van isolatiemateriaal, plaatsen van panelen, aanbrengen van bevestigingsmateriaal en het uitvoeren van alle andere voorkomende (licht) technische werkzaamheden, onder toezicht van de voorman/hoofdmonteur. Je bent heel divers bezig en geen dag is hetzelfde. Samen met je collega’s bouw je de mooiste koel en vriescellen op de meest uiteenlopende en unieke locaties.

Heb jij:

  • Technisch inzicht;
  • Positieve en een actieve werkhouding;
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit;
  • In bezit van VCA is een pré.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben jij 1 van de hulpmonteurs buitendienst die toe is aan een nieuwe uitdaging, dan zien wij jouw cv graag tegemoet. Je kunt deze sturen naar info@jansuitzendbureau.nl t.a.v. Reinier Aalderink. Voor meer informatie kun je contact opnemen via 055 – 522 32 22.