Algemeen

Uren per week : 40
Opleidingsniveau : LBO, MAVO, VMBO
Vakgebied : Bouw & Techniek

Functieomschrijving

Werk jij graag met je handen en wil je graag een vak leren?

Voor een goede relatie van ons zijn wij per direct op zoek naar een medewerker die bekend is met werkzaamheden binnen de bouw. Onze relatie houdt zich onder andere bezig met het brandwerend afwerken van kabelgoten, leidingen en luchtkanalen door vloeren en wanden die een scheiding vormen tussen brandcompartimenten.

Wat ga je doen?

In deze functie begint de dag vroeg en reis je samen met je collega naar een project om stalen constructies brandwerend af te werken met plaatmateriaal of brandwerende coating. Je wordt ingewerkt doormiddel van training on-the-job door ervaren collega’s die je het vak aanleren.
Hoe meer ervaren je wordt in de functie hoe meer variatie er in de projecten komt, zoals het brand- en rookwerend afwerken van kabelgoten, luchtkanalen en leidingen.

Dit verwachten we van jou:

Om voor deze functie in aanmerking te komen ben je fulltime beschikbaar, woonachtig in de omgeving van Apeldoorn en beschik je over:

  • Een rijbewijs B;
  • Technisch inzicht/twee rechter handen;
  • Een flexibele instelling in zowel werktijden als werkzaamheden;
  • Bij voorkeur ben je in bezit van een VCA basis certificaat of je bent bereid deze te behalen;
  • Een goede werkmentaliteit, en;
  • Je hebt geen last van hoogtevrees.

Zie jij jezelf bovenstaande werkzaamheden uitvoeren en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zien wij jouw reactie graag tegemoet. Wij ontvangen graag je CV via info@jansuitzendbureau.nl t.a.v. Reinier Aalderink of neem telefonisch contact met ons op via 055 522 32 22.