Algemeen

Uren per week : 40
Opleidingsniveau : Basisonderwijs, LBO, MAVO, VMBO, MBO, HAVO, VWO, HBO
Vakgebied : Bouw & Techniek

Functieomschrijving

Voor onze relatie uit Apeldoorn zijn wij op zoek naar een elektro-/service monteur poortbesturing.
Onze relatie is gespecialiseerd in het leveren van besturings- en toegang controlesystemen. Daarbij leveren ze onder andere diverse poortopeners, slagboom installaties, garage deuropeners, intercomsystemen, toegang systemen en terreinbeveiliging. Ook verzorgen ze de aansluitingen van het volledige systeem inclusief het maken van een voeding wanneer die (nog) niet aanwezig is.

Wat ga je doen?

In deze functie ben je als service en onderhoudsmonteur de specialist op het gebied van de elektrische toegangspoorten. Voor klanten ga je de elektrische toegangspoorten monteren en aansluiten. Je bent verantwoordelijk voor de werking van de diverse poorten en de kwaliteit die hierbij geleverd wordt. Je controleert na het aansluiten of de poorten op de juiste manier gemonteerd en aangesloten zijn en of alles naar behoren werkt. Je bent verantwoordelijk voor de onderhoudsservice aan poortaandrijvingen, intercom-, en toegangscontroles. Je voert reparaties uit en verricht aanpassingen aan het systeem als dit nodig is. Daarnaast ben je representatief en draag je zorg voor het materiaal. Je houdt overzicht en zorgt ervoor dat je op een veilige manier te werk gaat.

De functie eisen:

Om voor de volgende functie in aanmerking te komen ben je fulltime beschikbaar en beschik je over de volgende kwaliteiten:

  • Afgeronde opleiding elektro-/ besturingstechniek of;
  • Enkele jaren ervaring met vergelijkbare werkzaamheden;
  • Technisch inzicht;
  • Zelfstandig;
  • Gemotiveerd en gedreven;
  • Helder in communicatie;
  • Klantvriendelijk;
  • Service gericht.

De functie is fulltime beschikbaar met uitzicht op vast dienstverband. Ben je geïnteresseerd in deze functie? Reageer dan nu en wij ontmoeten je graag om de mogelijkheden te bespreken.
Voor meer informatie kun je met ons contact opnemen via 055-522 322 22 of reageren via info@jansuitzendbureau.nl t.a.v. Justin Schaufeli.