Algemeen

Uren per week : 40
Opleidingsniveau : LBO, MAVO, VMBO, MBO, HAVO, VWO
Vakgebied : Transport & logistiek, Overig

Functieomschrijving

In samenwerking met Vion Food Group zijn wij per direct op zoek naar een expeditiemedewerker voor de vestiging in Apeldoorn.

Het betreft een fulltime functie met uitzicht op een vast dienstverband.

Vion is een internationale vleesproducent met productielocaties in Nederland en Duitsland. Het productportfolio bestaat uit vers varkens- en rundvlees en daarvan afgeleide producten voor retail, foodservice en de vleeswarenindustrie.

Bij Vion Apeldoorn worden wekelijks een kleine 25.000 varkens geslacht, waarvan ongeveer de helft wordt afgesneden in de onderdelen ham, voorstuk en middel. Het andere deel wordt uitgebeend en naar de klant specifieke snitten, bestemd voor diverse nationale en internationale klanten.

In deze functie ben je werkzaam op de afdeling expeditie en ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens, het inpakken van vlees en het picken en klaarzetten van orders. De omgeving waarin je werkzaam bent is een gekoelde en steriele omgeving waar de temperatuur constant 2 graden Celsius is, en waar 60% van de werknemers een Oost-Europese achtergrond heeft.

De werktijden zijn van 06:00 – 15:00, 08:00 – 17:00, 09:00 – 18:00 of van 11:00 – 20:00 uur. Dit kan per week verschillen.

Om voor deze functie in aanmerking te komen ben je woonachtig in of rondom Apeldoorn en beschik je over:

  • Relevante werkervaring als expeditie-/productiemedewerker;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Goede fysieke gesteldheid;
  • Representatieve uitstraling;
  • Eigen vervoer, en;
  • Een flexibele instelling.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je toe aan een nieuwe uitdaging, dan zien wij jouw cv graag tegemoet. Voor meer informatie kan je contact opnemen via info@jansuitzendbureau.nl t.a.v. Monique Harleman of telefoonnummer 055 – 522 32 22.