Algemeen

Uren per week : 32, 40
Opleidingsniveau : MBO, HAVO, VWO
Vakgebied : Overig

Functieomschrijving

Heb jij affiniteit met elektronica componenten, heb je gevoel voor commercie en zie je het als een uitdaging om in de functie van inkoper het hele inkoopproces tot je te nemen, lees dan snel verder.

Onze opdrachtgever, gevestigd in de omgeving Apeldoorn, is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren, testen en installeren van maatwerk systemen op het gebied van hard- en software (meet- en regelmodules), met name voor de industrie en wetenschap. Met een gespecialiseerd team van 22 medewerkers noemen zij zichzelf ook wel ‘architect en aannemer in elektronica’.

In de functie van junior inkoper ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de inkoop van alle technische onderdelen voor diverse projecten, zorg je ervoor dat tekorten ingekocht worden, adviseer je collega’s met betrekking tot de inkoop van onderdelen, houd je levertijden en de status van geplaatste orders nauwkeurig in de gaten en zorg je voor een goede verwerking in het ordersysteem. Daarnaast zal je zowel telefonisch als per mail contact hebben met (buitenlandse) leveranciers omtrent de afwikkeling van orders.

Om voor deze functie in aanmerking te komen ben je woonachtig in of rondom Apeldoorn en beschik je over een:

  • Afgeronde commerciële MBO opleiding;
  • Kennis van elektrocomponenten (eis);
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Zelfstandige en enthousiaste werkhouding;
  • Verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Klantvriendelijke houding;
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je toe aan een nieuwe uitdaging, dan zien wij jouw cv graag tegemoet. Je kunt deze sturen naar monique@jansuitzendbureau.nl t.a.v. Monique Harleman. Voor meer informatie kan je contact opnemen via 055 – 522 32 22.