Algemeen

Uren per week : 40
Opleidingsniveau : MBO, HAVO, VWO
Vakgebied : Industrie, Bouw & Techniek

Functieomschrijving

Ter versterking voor het team van onze opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar een kanter/plaatbewerker.

De organisatie, gevestigd in de omgeving van Apeldoorn, houdt zich bezig met het toeleveren van hoogwaardig plaatwerk aan diverse bedrijfstakken zoals de transportindustrie, kachelindustrie en automobielindustrie.

Wat ga je doen?

In deze functie bedien je zelfstandig de CNC-gestuurde kantpers inclusief de fiber lasermachine, verwerk je plaatwerk zoals RVS en staal, stel je de kantpersen bij tijdens de productie en bewaak je het productieproces. Aan de hand van de werkbonnen weet je precies hoeveel eenheden er per order geproduceerd moet worden, je bent er dan ook verantwoordelijk voor dat alle orders tijdig en volledig afgerond zijn.
Naast deze werkzaamheden houd je je ook bezig met het verpakken en verzendklaar maken van orders, het sorteren van metalen onderdelen die door middel van een lasersnijder vorm hebben gekregen en assisteer je collega’s in de alledaagse werkzaamheden.

Dit verwachten we van jou:

Om voor deze functie in aanmerking te komen ben je woonachtig in de regio Apeldoorn/Deventer/Twello en beschik je over:

  • Affiniteit met plaatwerk;
  • Rijbewijs B en eigen vervoer;
  • Technisch inzicht;
  • Minimaal een afgeronde technische MBO opleiding niveau 2;
  • Verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Een representatieve uitstraling, en;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je toe aan een nieuwe uitdaging, dan zien wij jouw cv graag tegemoet. Je kunt deze sturen naar info@jansuitzendbureau.nl t.a.v. Reinier Aalderink. Neem voor meer informatie gerust contact op via telefoonnummer 055 – 522 32 22.