Algemeen

Uren per week : 40
Opleidingsniveau : MBO, HAVO, VWO
Vakgebied : Bouw & Techniek

Functieomschrijving

Voor onze relatie Hamer Installatietechniek zijn wij voor de afdeling Brandstof- en Werkplaatstechniek op zoek naar een kraanmachinist met groot rijbewijs.

Deze afdeling richt zich op de aanleg van en aanpassing op de ondergrondse en bovengrondse tankinstallaties en werkplaatsinrichtingen.

Wat ga je doen?

In deze functie verricht je transport-, hijs-, grond- en montagewerkzaamheden ten behoeve van de productgroep Brandstof- en Werkplaatstechniek. Dat betekent dat geen dag hetzelfde is, je werkt door heel Nederland op verschillende locaties. Je zorgt voor het plaatsen, verwijderen en vervoeren van pompen, tanks en installatiematerialen. Daarnaast ben jij diegene die als kraanmachinist de werkplek, het grondwerk voorbereidt, uitgraaft en zo nodig weer dicht maakt met de graafmachine. Je overlegt met de Voorman, Projectleider en zo nodig de opdrachtgever en zorgt dat het werk netjes en veilig verloopt. Reizen en eventueel in de kost gaan hoort ook bij deze functie, dit is dus voor jou geen enkel probleem.

Wat verwachten we van jou?

Om voor deze functie in aanmerking te komen beschik je over:

  • MBO opleiding richting techniek;
  • VTI-Basisopleiding Ondergrondse en/of Bovengrondse Tankinstallaties;
  • Opleiding Machinist Grondverzet;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Rijbewijs Be Ce met geldige vermelding code ’95 en VCA basis;
  • Accuraat, besluitvaardig en communicatief sterk;
  • Een aantal jaren aantoonbare werkervaring als kraanmachinist.

Bij Hamer staat je een verantwoordelijke en zelfstandig baan te wachten in een informeel familiebedrijf. Bij Hamer werken zo’n 350 leuke en gemotiveerde collega’s in een gedreven werkomgeving, waarbij we je de ruimte geven voor persoonlijke groei.

Heeft u interesse in deze vacature dan ontvangen wij graag uw cv. U kunt deze sturen aan info@jansuitzendbureau.nl t.a.v. Justin Schaufeli. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met T 055 52 232 22.