Algemeen

Uren per week : 40
Opleidingsniveau : Basisonderwijs, LBO, MAVO, VMBO
Vakgebied : Overig

Functieomschrijving

Help Apeldoorn en omgeving rups vrij te krijgen!

Het seizoen van de eikenprocessierups zit er weer aan te komen! Nederland heeft tot nu toe een zachte winter gehad en daardoor zien de voorspellingen er slecht uit. Deze rupsen zijn voornamelijk in de maanden mei, juni en juli het meest actief in Nederland, maar het duurt meestal tot het einde van het jaar om de rupsen helemaal te verwijderen. Deze rupsen veroorzaken ontzettende jeuk als hun haren in aanraking komen met de huid. Naast jeuk kunnen er ook klachten ontstaan zoals huiduitslag, irritatie aan de luchtwegen en/of ogen.

Wat ga je doen?

Onze relatie Eijkelboom zoekt daarom diverse medewerkers die zich willen inzetten om Apeldoorn processierups vrij te maken. Uiteraard gebeurt dit op een veilige manier zodat je geen last hebt van de effecten van de rups. Je gaat de rupsen samen met een collega verwijderen in Apeldoorn en omgeving. Het werk is voor langere tijd, met uitzicht op een vaste baan in het groen bij interesse.

Wat vragen we van jou?

  • Een goede dosis motivatie;
  • Fulltime beschikbaar;
  • Bezit van een rijbewijs B (harde vereiste).

Alleen door zeer grondige preventie en bestrijding kan het probleem van de eikenprocessierups effectief worden aangepakt. Wil jij helpen om Apeldoorn en omgeving rups vrij te maken? Je kunt direct beginnen!
Bij interesse kan er contact op worden genomen met Jans.
T 055 52 232 22 of via info@jansuitzendbureau.nl en vraag even naar Justin Schaufeli of Monique Harleman.