Algemeen

Uren per week : 40
Opleidingsniveau : LBO, MAVO, VMBO
Vakgebied : Overig

Functieomschrijving

Het seizoen is weer begonnen! We hebben het in dit geval over het seizoen van de eikenprocessierups. Deze rupsen zijn voornamelijk in de maanden mei, juni en juli het meest actief in Nederland, maar het duurt meestal tot het einde van het jaar om de rupsen helemaal te verwijderen. Deze rupsen veroorzaken ontzettende jeuk als hun haren in aanraking komen met de huid. Naast jeuk kunnen er ook klachten ontstaan zoals huiduitslag, irritatie aan de luchtwegen en/of ogen.

Onze relatie Eijkelboom zoekt daarom vier medewerkers die zich willen inzetten om Apeldoorn processierups vrij te maken. Uiteraard gebeurt dit op een veilige manier zodat je geen last hebt van de effecten van de rups. Je gaat de rupsen samen in een team van twee personen verwijderen in Apeldoorn en omgeving. Het is werk voor langere tijd, tot zeker het einde van het jaar.

De functie- eisen zijn minimaal voor deze functie, namelijk:

  • Goede dosis motivatie;
  • Fulltime beschikbaar;
  • Eventueel in bezit van een rijbewijs B.

Je kunt morgen beginnen!

Bij interesse kan er contact op worden genomen met Jans T 055 52 232 22 of via info@jansuitzendbureau.nl en vraag even naar Justin Schaufeli of Monique Harleman.