Algemeen

Uren per week : 40
Opleidingsniveau : MBO, HAVO, VWO
Vakgebied : Bouw & Techniek

Functieomschrijving

Kom werken als monteur elektromechanisch onderhoud!

Voor onze relatie in Apeldoorn zijn wij op zoek naar een monteur elektromechanisch onderhoud. Onze relatie biedt een uitdagende, afwisselende baan voor een langere tijd met intentie tot overname. De organisatie waar je komt te werken is verantwoordelijk voor het uitvoeren van elektromechanisch onderhoud voor diverse bedrijven in Apeldoorn en nabije omgeving.

Wat ga je doen?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden, testen en repareren van elektromechanische componenten en installaties. Hierbij kun je denken aan elektromotoren, ventilatoren, pompen en installaties. Ook ben je verantwoordelijk voor het opzoeken van storingen. Deze werkzaamheden voer je geheel zelfstandig uit. Naast dat je zelfstandig aan de slag bent is het ook van belang dat je goed kunt samenwerken met je collega’s.
Het is een afwisselende baan waarin je in de werkplaats bezig bent om de aandrijvingen te reviseren en repareren. Daarnaast kom je bij de klant op locatie om de aandrijvingen te installeren, schoon te maken en het verrichten van voorkomende mechanische aanpassingen. Om een indicatie te geven in wat voor omgevingen je terecht kan komen kun je denken aan papierfabrieken, slachterijen en leveranciers van verpakkingsmaterialen.

Wat verwachten we van jou?

Om voor deze functie in aanmerking te komen ben je fulltime beschikbaar, woonachtig in de omgeving van Apeldoorn en beschik je over:

  • MBO niveau 3 technisch werk- en denkniveau;
  • In bezit van rijbewijs B;
  • Flexibele, klantgerichte en accurate instelling;
  • Ervaring in een soortgelijke functie is een pré;
  • In bezit van een VCA certificaat of bereid deze te halen;
  • Een representatieve uitstraling, en:
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Ben je enthousiast geworden van bovenstaand verhaal? Dan komen wij graag in contact met jou om de mogelijkheden te bespreken. Je mag je cv sturen naar info@jansuitzendbureau.nl t.a.v. Reinier Aalderink. Wij zien je reactie graag tegemoet!