Algemeen

Uren per week : 32, 40
Opleidingsniveau : MBO, HAVO, VWO
Vakgebied : Bouw & Techniek

Functieomschrijving

Wij zoeken een monteur hoogwerksystemen!

Voor een relatie uit Apeldoorn zijn wij op zoek naar een monteur hoogwerksystemen. Ze zijn gespecialiseerd in de verhuur van o.a. hoogwerkers, rolsteigers, hangbruggen, loopvloeren, gevelsteigers, ladders en trappen. Ze voeren onderhoudsbeurten en inspecties uit en zorgen voor preventief, correctief en All-in onderhoud. Servicegerichtheid en hoogstaande kwaliteit leveren is een belangrijke succesfactor.

Wat ga je doen?

In deze functie verricht je zelfstandig en/of in samenwerking met collega’s reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan de hoogwerkers uit. De werkzaamheden vinden zowel plaats in de werkplaats als op locatie bij de klanten. Geen dag zal hetzelfde zijn. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse reparaties aan hoogwerksystemen en voer je diverse onderhoudswerkzaamheden uit. Je zorgt ervoor dat je tijdens de werkzaamheden secuur te werk gaat. Daarbij draag je zorg voor het materiaal en een nette werkomgeving. Je ben klantvriendelijk en gaat service gericht te werk. Het is in deze functie eveneens belangrijk dat je bereid bent aanvullende opleidingen te volgen op het gebied van hydrauliek, pneumatiek en elektronica.

Wat vragen we van jou?

Om voor deze functie in aanmerking te komen ben je fulltime beschikbaar en beschik je over de volgende kwaliteiten:

  • Ervaring in een soort gelijke functie;
  • Een technische opleiding is gewenst maar niet noodzakelijk;
  • Zelfstandig werkzaam;
  • Klantvriendelijk en klantgericht;
  • Gemotiveerd en gedreven;
  • Technisch inzicht.

Lijkt het jou leuk om als monteur hoogwerksystemen aan de slag te gaan? Solliciteer dan nu en wie weet sta jij binnenkort aan deze mooie machines te werken. Stuur jou cv op naar info@jansuitzendbureau.nl t.a.v. Monique Harleman. Voor meer informatie kun je contact opnemen via 055 – 522 32 22.