Algemeen

Uren per week : 40
Opleidingsniveau : MBO, HAVO, VWO
Vakgebied : Bouw & Techniek

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever in de regio Vaassen zijn wij per direct op zoek naar een monteur voor de technische dienst.

De organisatie is een internationale onderneming die metalen onderdelen en systemen levert voor onder andere wellnessproducten, projectmeubilair, zorgmiddelen, bouw en machinebouw. De gehele productie hiervan vindt in eigen huis plaats.

Wat ga je doen?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende reparatie-, onderhouds- en revisiewerkzaamheden op mechanisch, pneumatisch, hydraulisch en elektrisch gebied. Je dagelijkse taken en verantwoordelijkheden zijn het signaleren en verhelpen van storingen, verrichten van preventief onderhoud aan productiemachines en apparatuur (automatische persen, lasrobots, lasersnijmachines en verspaningsmachines), verrichten van reparaties aan materiaal in en rondom het gebouw, contact onderhouden met externe monteurs voor het uitvoeren van preventief onderhoud en storingen, bijwerken van onderhoudslogboeken en het rapporteren van gedane aanpassingen aan de Technical Manager. Door al deze werkzaamheden voorkom je storingen of beperk je deze tot een minimum.

Wat verwachten we van jou?

Om voor deze functie in aanmerking te komen ben je fulltime beschikbaar, woonachtig in de omgeving van Vaassen en beschik je over:

  • Minimaal een afgeronde technische MBO opleiding richting werktuigbouwkunde;
  • Enkele jaren ervaring op het gebied van technische dienst, zowel mechanisch als elektrisch;
  • Kennis van pneumatiek en hydrauliek;
  • Goede schriftelijke en communicatieve vaardigheden;
  • Verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Gedreven, zelfstandige, kwaliteitsbewuste en leergierige werkhouding, en;
  • Eigen vervoer.

Ben jij toe aan een nieuwe, uitdagende en afwisselende uitdaging binnen een groeiende onderneming waarin wordt geïnvesteerd in mens en machine, dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet. Deze kun je sturen naar info@jansuitzendbureau t.a.v. Reinier Aalderink. Voor meer informatie kun je contact opnemen via 055 – 522 32 22.