Algemeen

Uren per week : 40
Opleidingsniveau : MBO, HAVO, VWO, HBO
Vakgebied : Bouw & Techniek

Functieomschrijving

Ben jij een echte leider die van aanpakken weet?

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een productieleider met ruime ervaring in de elektrotechnische installatiebranche en met ruime kennis van de NEN1010. Onze opdrachtgever is actief en een specialist op het gebied van verdeler techniek. Voor klanten produceren zij diverse verdeelsystemen. Dit varieert van kleine verdeelsystemen voor kantoorpanden en bewoning bestemde gebouwen tot aan grote verdeelsystemen voor industrie en utiliteit.

Wat ga je doen?

Je bent als productieleider het aanspreekpunt van de medewerkers in de werkplaats en voert de eindcontroles uit. Als productieleider geef je leiding aan alle operationele activiteiten in de werkplaats en je bent verantwoordelijk voor het plannen, uitvoeren, controleren en goed functioneren van de dagelijkse werkzaamheden in de werkplaats. Je draagt zorg voor een veilige en optimale werkomgeving. Je signaleert knelpunten tijdig en probeert problemen zo efficiënt en snel mogelijk op te lossen. Het bewaken van de voortgang, het halen van levertijden en het nakomen van afspraken met de eindklanten behoren tot één van jou taken. Daarnaast beantwoord je vragen van klanten en lost eventuele problemen op. Je voert voortgangsgesprekken uit met de werkplaatsmedewerkers en organiseert regelmatig een werkoverleg. Je werkt nauw samen met de afdelingshoofden van de afdelingen calculatie, verkoop en logistiek.

Wat verwachten we van jou?

Om voor deze functie in aanmerking te komen ben je fulltime beschikbaar, woonachtig in omgeving Apeldoorn en beschik je over de volgende kwaliteiten:

  • Belangrijk is dat je ruime ervaring hebt met de NEN 1010;
  • Je hebt een technische, commerciële en resultaatgerichte instelling hebt;
  • Je beschikt over leidinggevende vaardigheden;
  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt kennis van de Duitse taal en Microsoft Dynamics NAV (is een pré);
  • Je bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;

Wat kan je van ons verwachten?

Als productieleider bieden wij jou een afwisselende en uitdagende baan. Je komt te werken in een fijne werkomgeving waarin je samenwerkt in een gedreven en gezellig team. Daarnaast krijg je een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband. Hierin zijn veel opleidingsmogelijkheden te realiseren.

Laat het ons weten!

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als productieleider en kan jij je helemaal vinden in bovenstaande vacature? Laat het ons weten en solliciteer direct! Stuur je cv + motivatie naar info@jansuitzendbureau.nl t.a.v. Reinier Aalderink. Voor meer informatie kun je contact opnemen via 055 522 32 22.