Algemeen

Uren per week : 40
Opleidingsniveau : MBO, HAVO, VWO
Vakgebied : Transport & logistiek

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever die actief is in de automotive sector in de omgeving van Apeldoorn zijn wij per direct op zoek naar een receptie/magazijn medewerker die zorg draagt voor een optimale serviceverlening en voorraadbeheer. Heb jij ervaring als receptionist/magazijnmedewerker (liefst in een technische omgeving) en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, dan zijn wij op zoek naar jou.

Wat ga je doen als receptie/magazijn medewerker?

In deze veelzijdige functie ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers. Je begrijpt wat service- en klantgerichtheid is en je bent je bewust van het belang van een commerciële receptie. Je bent verantwoordelijk voor het aannemen en doorzetten van binnenkomende telefoongesprekken en het voorzien van de juiste informatie omtrent de dienstverlening aan klanten en leveranciers. Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor het aannemen en inplannen van servicewerk.
Qua logistieke werkzaamheden ben je verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van het onderdelenmagazijn. Hiertoe behoren werkzaamheden als bestellen, aannemen van inkomende goederen en orders verzamelen en beheren. Ook zorg je voor de bestelling van alle facilitaire zaken zoals gereedschappen, kantoorartikelen etc. Je draagt samen met je collega zorg voor alle bijbehorende administratieve afhandelingen waaronder factureren. Al met al is het dus een erg leuke veelzijdige functie waarbij je deels op kantoor werkt maar ook veel daar buiten, zoals in het magazijn de werkplaats, of op de heftruck om een vrachtwagen te lossen.

Wat vragen we van jou?

Om voor deze fulltime functie in aanmerking te komen ben je woonachtig in of op een redelijke afstand van Apeldoorn en beschik je over:

  • Enige technische kennis;
  • Klantvriendelijke instelling;
  • Verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Een representatieve uitstraling;
  • Communicatief vaardig;
  • Goede basis computer vaardigheden;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je toe aan een nieuwe uitdaging, dan zien wij jouw cv graag tegemoet. Je kunt deze sturen naar info@jansuitzendbureau.nl t.a.v. Monique Harleman. Voor meer informatie kan je contact opnemen via 055 – 522 32 22.