Algemeen

Uren per week : 40
Opleidingsniveau : MBO, HAVO, VWO
Vakgebied : Bouw & Techniek

Functieomschrijving

Voor een relatie uit Apeldoorn zijn wij op zoek naar een servicemonteur met een elektrotechnische achtergrond. Het bedrijf is specialist op het gebied het leveren en onderhoud aan snelloopdeuren. De snelloopdeuren zijn essentieel van belang in de voeding- en levensmiddelenbranche, bijvoorbeeld voor een goede scheiding tussen temperatuurzones en een laag energieverbruik. Klanten maken gebruiken van een 24/7 storingsdienst, daarom is onze relatie op zoek naar een zelfstandige en oplossingsgerichte storingsmonteur.

Wat ga je doen als servicemonteur?
In de functie van servicemonteur ben je na een melding als eerste op locatie bij een klant. Je bent verantwoordelijk om de situatie te beoordelen, een oplossing te bedenken en het probleem te verhelpen. Dit doe je samen in overleg met kantoor en de klant. Daarbij handel je het bezoek, papierwerk en eventuele vervolgstappen volledig digitaal af.

Wat verwachten wij van jou?
Om voor deze functie in aanmerking te komen ben je fulltime beschikbaar en beschik je over de volgende kwaliteiten:

  • Ervaring in een functie als installatie- of servicemonteur;
  • Je wordt warm van elektrotechniek;
  • Je bent zelfstandig en oplossingsgericht;
  • Je beschikt over een rijbewijs BE;
  • Met jouw communicatieve vaardigheden zit het wel snor.

Lijkt het jou leuk om deze gevarieerde en uitdagende baan aan te pakken? Solliciteer dan nu en wie weet werk jij binnenkort voor dit mooie bedrijf. Stuur jou cv op naar info@jansuitzendbureau.nl t.a.v. Monique Harleman. Voor meer informatie kun je contact opnemen via 055 – 522 32 22.