Algemeen

Uren per week : 40
Opleidingsniveau : MBO, HAVO, VWO
Vakgebied : Administratief & Commercieel

Functieomschrijving

Voor een relatie uit de omgeving Salland zijn wij op zoek naar een technisch administratief medewerker. Het bedrijf is specialist op het gebied van alle dak en gevel producten.
Omdat het bedrijf alles zelf produceert onder eigen dak zijn alle denkbare opties mogelijk.
Om snel te kunnen schakelen en alles op rolletjes te laten verlopen is onze relatie op zoek naar een zelfstandig technisch administratief medewerker.

Wat ga je doen als technisch administratief medewerker?
In deze functie ga je aan de slag met de binnenkomende telefoongesprekken en het contact met de bestaande en nieuwe klanten. Je neemt nieuwe aanvragen in behandeling en gaat hier offertes voor maken, deze offertes ga je na goedkeuring verwerken tot orders. De orders moeten worden ingepland bij de productie. Verder ga jij je bezig houden met het maken van in-en verkoopfacturen en het inboeken hiervan.

Wat verwachten wij van jou?
Om voor deze functie in aanmerking te komen ben je fulltime beschikbaar en beschik je over de volgende kwaliteiten:

  • Ervaring in een functie als technisch administratief medewerker;
  • Je voelt je helemaal thuis in de cijfers;
  • Je bent zelfstandig en denkt in oplossingen;
  • Communicatief sta je sterk in je schoenen;
  • Je beschikt over een rijbewijs B.

Lijkt het jou leuk om deze gevarieerde en uitdagende baan aan te pakken? Solliciteer dan nu en wie weet werk jij binnenkort voor dit mooie bedrijf. Stuur jou cv op naar info@jansuitzendbureau.nl t.a.v. Reinier Aalderink. Voor meer informatie kun je contact opnemen via 055 – 522 32 22.