Algemeen

Uren per week : 40
Opleidingsniveau : LBO, MAVO, VMBO, MBO, HAVO, VWO
Vakgebied : Bouw & Techniek

Functieomschrijving

vacature

Wil jij werken in een omgeving met krachtige machines?

Voor een relatie uit de omgeving Heeten zijn wij op zoek naar een allround medewerker. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verkopen van allerlei soorten bouwmachines. Zij verkopen deze diverse machines over de hele wereld. Om het verkoopproces te versnellen zijn zij op zoek naar een echte aanpakker.

Wat ga je doen als allround medewerker?

Het bedrijf koopt de machines in en vanaf dat moment beginnen jou taken. Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaak van deze grote en brute machines. Je zorgt ervoor dat de machine er van binnen en van buiten spik en span uit ziet en vindt het dus niet erg om vies te worden. Mocht de machine beschadigd zijn dan zorg je ervoor dat deze plekken geschuurd worden en eventueel afgeplakt worden. De machine wordt daarna in de juiste kleur gespoten en door dit hele proces is de machine weer klaar voor de verkoop. Jij zorgt ervoor dat alles soepeltjes verloopt waardoor de verkoop een succes wordt. Daarnaast heb je mogelijkheid om door te groeien tot spuiter.

Wat verwachten we van jou?

Om voor deze functie in aanmerking te komen ben je fulltime beschikbaar en heb je de volgende kwaliteiten:

  • Je bent een echte aanpakker;
  • Niet bang om vies te worden;
  • Je steekt graag de handen uit de mouwen;
  • Je hebt een goede dosis motivatie;

Lijkt het jou leuk om dagelijks bezig te zijn in de omgeving van deze enorme machines en ben je op zoek naar vastigheid? Solliciteer dan nu en wellicht sta jij volgende week al tussen deze machines te werken. Stuur jou cv naar info@jansuitzendbureau.nl t.a.v. Reinier Aalderink. Voor meer informatie kun je ons bereiken via 055- 522 32 22.