Algemeen

Uren per week : 8, 16
Opleidingsniveau : Basisonderwijs, LBO, MAVO, VMBO
Vakgebied : Administratief & Commercieel, Bouw & Techniek

Functieomschrijving

Word je blij van het uitvoeren van marketing acties en het bepalen van de online markering strategie? Lees dan verder en wie weet komen we snel met jou in gesprek.

Wat ga je doen?
Voor onze relatie Concreet betonherstel uit de regio Apeldoorn zijn wij op zoek naar een parttime medewerker(ster) voor de functie marketing en sales. Concreet betonherstel is al jaren actief op het gebied van vastgoedonderhoud voor woningbouwcorporaties, industrie en overheden. Ze zijn de specialist in het herstellen van constructieve veiligheid van diverse omgevingen. In deze functie ben je mede verantwoordelijk voor de marketing en regel je dit via het platform cockpitter. Hier onder vallen: de digitale nieuwsbrieven, linkedin, facebook en twitter. Je houdt de websites bij en actualiseert dit in samenspraak met het bureau waarmee onze relatie samen werkt. Ook draag je zorg voor de uitnodigingen van diverse beurzen. Eventueel zorg je voor mooie projectfoto’s of bent in staat deze zelf te maken. Daarbij behoort het maken van nieuwe leaflets en reclame-materiaal tot 1 van jou taken. Dit voer je zelfstandig uit of in samenspraak met partner-leveranciers. Daarnaast draai je mee bij enkele administratieve taken ter ondersteuning zoals archiveren, het maken en versturen van bewonersbrieven en het aannemen van telefoontjes.

Functie eisen:
Om voor de volgende functie in aanmerking te komen ben je woonachtig in de omgeving Apeldoorn, parttime (12 tot 24 uur) beschikbaar en beschik je over de volgende kwaliteiten:

  • Commerciële eigenschappen en een klantgerichte uitstraling;
  • In staat om prioriteiten te stellen, vasthoudend, resultaatgericht en gedreven;
  • Sociale vaardigheden, accuraat, initiatiefrijk en overtuigend;
  • Zelfstandig en in teamverband kunnen werken;

Spreekt de functie marketing en sales jou aan? Dan maken we graag tijd voor een kennismaking. Voor vragen bel met Monique Harleman op 055 522 32 22. Of stuur je sollicitatie naar info@jansuitzendbureau.nl.