Algemeen

Uren per week : 40
Opleidingsniveau : MBO, HAVO, VWO
Vakgebied : Bouw & Techniek

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega als werkvoorbereider voor een relatie van ons uit Apeldoorn.

Zij hebben als meer als 100 jaar ervaring in alle facetten van de bouw. Zij staan garant voor allerlei bouwactiviteiten en hechten veel waarde aan opdrachtgevers. Het maakt niet uit om welke soort verbouwing het gaat, de kwaliteit staat hierbij altijd voorop. Je komt terecht in een leuk, gezellig en vakkundig team.

Wat ga je doen?

Als werkvoorbereider sta je onder de projectleider en geef jij uitleg over de opgedragen instructies naar de voorlieden op de werken en/of projecten die je in voorbereiding hebt. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding van onderdelen voor werken en projecten. Ook ben je mede verantwoordelijk voor de kwaliteit van het werk dat geleverd wordt. Onder andere het opstellen van de detail werkplanning het opstellen van een v&g- plan uitvoering en een termijnschema behoren tot één van jouw taken. Daarnaast ben je druk met offertevergelijkingen, aanvragen en afwikkelingen. Hierbij hoort ook het voorbereiden van verschillende bestellingen, inkopen en het maken van inkoopcontracten. Andere taken zijn het maken van tekeningen en het bewaken van deze processen. Het signaleren en administreren van meer- en minderwerken. De administratie beheren van de werk (inkoop) begroting. Het creëren van een werkmap voor de bouwplaats. Het beheren van het garantiedossier en revisiegegevens en het archiveren van gereed zijnde projecten.

Vereiste ervaring en mentaliteit:

Om voor de volgende functie in aanmerking te komen ben je 32 tot 40 uur beschikbaar en beschik je over de volgende kwaliteiten:

  • Aantal jaren ervaring in de bouw;
  • HBO/MBO’er met ervaring;
  • Helder in communicatie;
  • Management en communicatieve vaardigheden;
  • Ambitie tot leidinggevende capaciteiten;
  • Iemand die zichzelf wilt blijven ontwikkelen in het vak;
  • Zelfstandig werkzaam;
  • Gemotiveerd en gedreven.

De functie is fulltime beschikbaar met uitzicht op vast dienstverband. Met ambitie kun je doorgroeien tot een leidinggevende functie. Ben jij de gemotiveerde collega die wij zoeken en spreekt bovenstaande vacature jou aan?
Dan zien we graag jouw reactie tegemoet. Reageren kan via info@jansuitzendbureau.nl t.a.v. Reinier Aalderink. Of neem contact op via 055-5223222.