Algemeen

Uren per week : 40
Opleidingsniveau : MBO, HAVO, VWO
Vakgebied : Bouw & Techniek

Functieomschrijving

Heb jij onlangs je diploma behaald of ben je er achter gekomen dat je meer praktisch dan theoretisch ingesteld bent, en om die reden je opleiding niet hebt afgerond, dan zijn wij op zoek naar jou!

Ter ondersteuning voor in het magazijn/de productiehal is onze opdrachtgever op zoek naar een nieuw technisch talent die zij intern kunnen opleiden. De organisatie is een middelgrote speler in de metaalbranche en voert in opdracht van verschillende toonaangevende merken en opdrachtgevers uiteenlopende opdrachten uit. Zij zorgen er tevens persoonlijk voor dat je de werkzaamheden door middel van praktijkervaring je eigen maakt.

Wat ga je doen?

In deze functie verricht je verschillende licht technische werkzaamheden in een gestructureerde omgeving in de dagdienst. Zo bestaan je werkzaamheden uit het assisteren aan de kantbank, verpakken en verzendklaar maken van orders, uitschudden en sorteren van metalen onderdelen die door middel van een lasersnijder vorm hebben gekregen (dit kan fysiek zwaar zijn), productieproces controleren aan de hand van werkbonnen en de voortgang bewaken, heftruck werkzaamheden en directe collega’s ondersteunen in de alledaagse werkzaamheden.

Doorgroeien tot in een leidinggevende functie is bij deze niet aan de orde. Wat wel aan de orde is is dat er uitzicht is op een vast dienstverband.

Wat verwachten we van jou?

Om voor deze functie in aanmerking te komen ben je woonachtig in of rondom Apeldoorn en beschik je over:

  • Eigen vervoer;
  • Een afgeronde technische MBO opleiding niveau 2 is een pré;
  • Verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Een representatieve uitstraling;
  • Een goede fysieke gesteldheid;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zien wij jouw cv graag tegemoet! Je kunt deze sturen naar info@jansuitzendbureau.nl t.a.v. Monique Harleman. Voor meer informatie kan je contact opnemen via 055 – 522 32 22.