Begin juli 2014 is Karlie vanuit Jans aan de slag gegaan bij Revas Multiservice B.V., een zeer goede relatie van ons die zich specialiseert in Metaaltechniek en Industrieservice. We hebben Karlie gevraagd naar zijn ervaringen met Jans en zijn werkzaamheden bij Revas Multiservice B.V. De reactie van Karlie is zo positief dat wij deze graag willen delen.

Hoe ben je bij Jans Uitzendbureau terecht gekomen?

Ik kwam hier terecht doordat ik een open sollicitatie had verstuurd. Bij veel organisaties kreeg ik afwijzingen of hoorde ik gewoon nooit meer wat. Bij Jans mocht ik gelijk op gesprek komen en nog mooier ik kon vrijwel direct aan de slag.

Hoe bevalt de samenwerking?

Als je voor een nieuw uitzendbureau en voor nieuwe opdrachtgevers gaat werken is het altijd even spannend of het van beide kanten klinkt. Nu ben ik alweer een tijdje aan de slag en buiten het feit dat het fijn is om weer werk te hebben zijn de werkzaamheden ook echt passend voor mij. De samenwerking verloopt prima.

Wat spreekt je aan in de techniek?

Techniek heeft mij altijd aangesproken. Bij Revas Multiservice B.V. breng ik mijn ruime ervaring mee, maar ondertussen leer ik dagelijks ook weer heel veel nieuwe zaken. Deze kennis kan ik later weer bij een eventueel nieuwe werkgever inzetten. Momenteel ben ik bezig met het vervangen van lagers en het maken van transportbanden. Ik kom op plaatsen waar ik anders nooit zou zijn geweest, wie weet waar ik in de toekomst allemaal nog terecht kom.

Als een baan in de techniek jou ook aanspreekt, neem dan contact op met Jans, wij informeren je graag over de mogelijkheden.

IMG_0259