Op dinsdag 25 oktober van 16.30 – 20.00 uur organiseert Jans Uitzendbureau in opdracht van Hamer een Technische Banenmarkt.

Technische vakmensen zijn schaars

Hamer behoort tot de 77% van de technische bedrijven in Nederland die een tekort aan technische mensen ervaart. Het probleem speelt al enige jaren, maar het tekort aan technische vakmensen is nu echt te merken. De schaarste is aan de ene kant te wijten aan het feit dat er weinig instroom is op technische opleidingen. Aan de andere kant is het aandeel werknemers in de leeftijdscategorie 55-65 jaar hoog in de technische sectoren waardoor een groot deel van de werknemers de pensioengerechtigde leeftijd heeft of binnenkort behaald. Jans Uitzendbureau en Hamer hebben daarom de handen ineen geslagen en besloten over te gaan tot een andere aanpak voor het werven van technische vakmensen, met als resultaat de Technische Banenmarkt.

Hamer zoekt technici voor de volgende vacatures:

De vacatures hierboven zijn slechts een greep uit de vacatures. We hebben nog meer openstaande vacatures. Ben jij op zoek naar een baan in de techniek, maar staat ook bij de rest van de vacatures ook geen passende vacature? Meld je dan toch aan! Jans Uitzendbureau heeft contact met meerdere technische bedrijven in en rondom Apeldoorn. Grote kans dat zij wat voor je vinden.

Meld je aan

Ben je geïnteresseerd in een baan bij Hamer? Kom dan langs op 25 oktober. Om je aan te melden stuur je een mail met je gegevens (voor- en achternaam en CV) naar info@jansuitzendbureau.nl. Vergeet niet je CV mee te sturen. Zo kunnen wij alvast een match voor je zoeken.