Wel of geen technische achtergrond, zij-instromer of schoolverlater? Iedereen die geïnteresseerd is in techniek is welkom bij Hamer. Tijdens de banenmarkt krijgt u informatie over 46 openstaande vacatures en de mogelijkheid voor een rondleiding door het hoofdkantoor. Hamer is een totaalaanbieder in de techniek en organiseert de banenmarkt om geïnteresseerden kennis te laten maken met het bedrijf. Jans Uitzendbureau verricht de werving. 

Tijdens de banenmarkt zijn diverse delen van het bedrijf open, zodat u achter de schermen kunt kijken bij de vele uiteenlopende expertises. Hamer werkt voor diverse merken zoals Shell en Total, datacenters zoals Equinix en KPN, McDonald’s, Akzo Nobel, HIAB en daarnaast nog vele andere opdrachtgevers. Het bedrijf heeft 17 expertises. Denk bijvoorbeeld aan brandstofoplossingen, noodaggregaten, brandblusinstallaties, elektrische installaties en klimaatbeheersingssystemen. Bekijk hier de film over Hamer.

Zaterdag 18 januari van 09.00 – 13.00 uur

Naast de rondleiding laat Hamer tijdens de banenmarkt zien hoe de techniek achter een tankstation in elkaar zit en is er een tankspel waarmee bezoekers hun tankskills kunnen testen. Het is bij uitstek een moment om op een laagdrempelige manier in gesprek te gaan over het vinden van een passende baan. Iedereen is welkom tussen 09.00 uur en 13.00 uur aan de stadhoudersmolenweg 23 te Apeldoorn.

46 vacatures

Hamer heeft momenteel 46 uiteenlopende vacatures openstaan. Van (hulp) monteur brandstoftechniek – werktuigbouw – ACV – HVAC – installatietechniek tot CAD-tekenaar en van lasser tot projectleider. Het is handig om alvast een cv mee te nemen. Op www.werkenbijhamer.net zijn alle openstaande vacatures te vinden.