Met regelmaat zetten wij één van onze uitzendkrachten in de spotlights. Deze week Ahmad (28) uit Syrië, werkzaam bij Lijbers Dakwerken B.V. waar hij de functie van hulpmonteur vervuld. Hieronder zijn verhaal.

Hoe lang werk je al bij Lijbers Dakwerken en hoe ervaar je Lijbers als werkgever?
Momenteel werk ik vanaf december 2018 bij Lijbers Dakwerken. Ik ervaar Lijbers Dakwerken als een prettige werkgever. Ik ben werkzaam op leuke projecten op interessante locaties. Daarnaast heb ik vanaf het begin meteen het volle vertrouwen gekregen van Eric Lijbers en mijn directe collega’s en word ik netjes en respectvol behandeld.

Wat zijn je dagelijkse werkzaamheden?
Mijn dagelijkse werkzaamheden zijn ondersteunende werkzaamheden van de voormannen op het dak. Het assisteren tijdens het aanleggen van nieuwe daken, reparaties en veelvoorkomende onderhoud werkzaamheden.

Wat maakt het werk voor jou aantrekkelijk?
Mijn collega’s, de omgeving en de verschillende werkplekken.

Welke vaardigheden en eigenschappen heb je nodig om dit werk uit te kunnen voeren?
Het is belangrijk om technisch inzicht te hebben en je moet niet bang zijn om je handen uit de mouwen te willen steken. Ik heb alles geleerd door mijn collega’s.

Waarom heb je destijds voor Jans uitzendbureau gekozen en hoe ervaar je het onderlinge contact?
Ik ben bij Jans terecht gekomen omdat dit een technisch bureau is en ik graag in de techniek aan de slag wilde gaan. Het contact is hier goed en ik kan altijd bij Jans terecht met vragen.