Leeuwarden krijgt een nieuwe ijshal met 400 meter baan. De nieuwe Elfstedenhal zal gevestigd worden op een nieuwe locatie schuin achter het FEC terrein. De Gemeente Leeuwarden, de provincie Friesland en stichting de IJshal werken momenteel enthousiast samen aan de realisatie van dit project. In september 2015 zal de Elfstedenhal haar deuren openen.

Onze relatie, Constructie- en lasbedrijf Besaris B.V., zal begin maart aanvangen met zijn bijdrage aan de realisatie van dit project. Besaris levert nieuw leidingwerk dat voldoet aan de norm van NEN287/288 en ASME. Het leidingwerk zal op lokatie gelast en gemonteerd gaan worden.

 

Besaris logo

 

Vanwege de strakke planning en de hoeveelheid werk heeft Besaris ons verzocht om te voorzien in een tiental montagemedewerkers ter ondersteuning van de reeds aanwezige ploeg. In samenwerking met het UWV Leeuwarden is er een grote groep kandidaten geselecteerd. Bij het UWV in Leeuwarden heeft Jans het project gepresenteerd en zijn er op basis van individuele gesprekken een groot aantal medewerkers geselecteerd die graag willen meewerken aan de realisatie van dit project.

Bent u nieuwsgierig naar de vorderingen van onze relatie en onze medewerkers? Volg (‘like’ de pagina) ons op https://www.facebook.com/jansuitzendbureau¬†en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen.

 

IMG_0350IMG_0361 IMG_0364IMG_0368