Met regelmaat zetten wij één van onze uitzendkrachten in de spotlights. Deze week Gerben (23) uit Apeldoorn, werkzaam bij Eijkelboom B.V. waar hij de functie van medewerker gasbrander vervuld. Hieronder zijn verhaal.

Hoe lang werk je al bij Eijkelboom B.V. en hoe ervaar je Eijkelboom B.V. als werkgever?
Momenteel werk ik al 6 weken bij Eijkelboom B.V. Ik ervaar Eijkelboom B.V. als een prettige werkgever. Ik ben werkzaam op leuke projecten op interessante locaties. Daarnaast heb ik vanaf het begin meteen het volle vertrouwen gekregen van Hans Vijfhuize (planner/uitvoerder) en word ik netjes en respectvol behandeld.

Wat zijn je dagelijkse werkzaamheden?
Mijn dagelijkse werkzaamheden zijn het branden van onkruid en bladblazen op defensieterreinen. Beide werkzaamheden voer ik zelfstandig uit.

Wat maakt het werk voor jou aantrekkelijk?
Mijn collega’s, de omgeving, de locatie en het bezig zijn met apparatuur maakt het werk voor mij aantrekkelijk. Daarnaast ben ik veel werkzaam op defensieterreinen, om me heen is er altijd activiteit. Erg leuk!

Welke vaardigheden en eigenschappen heb je nodig om dit werk uit te kunnen voeren?
Belangrijk is om oog voor detail te hebben, dat je het werk ziet liggen, nauwkeurig kunt werken, creatief inzicht hebben en geconcentreerd en secuur kunnen werken. Omdat je alleen bent moet je het werk voor jezelf leuk maken. Tevens moet je over een goede rijvaardigheid beschikken.

Waarom heb je destijds voor Jans uitzendbureau gekozen en hoe ervaar je het onderlinge contact?
Via Lucrato ben ik in contact gekomen met Maarten Preusterink van Jans Uitzendbureau. Na telefonisch contact te hebben gehad is er een afspraak ingepland op kantoor voor een kennismakingsgesprek. Daarna is er op korte termijn een afspraak bij Eijkelboom gepland. Een week later was ik aan het werk. Het contact met Jans ervaar ik als goed en fijn, dit wordt ook goed onderhouden door middel van een bezoek op mijn werklocatie.