Met regelmaat zetten wij één van onze uitzendkrachten in de spotlights. Deze week Tom (34) uit Twello, werkzaam bij Vion waar hij de functie van expeditiemedewerker vervuld. Hieronder zijn verhaal.

Hoe lang werk je al bij Vion en hoe ervaar je Vion als werkgever?
Ik werk vanaf 2 februari 2018 bij Vion als expeditiemedewerker. Vion ervaar ik als een goede werkgever. Mijn voorman/leidinggevende is makkelijk benaderbaar, ik krijg de beschikking over goede en fijne werkkleding, collega’s zijn fijn in de omgang en er is een goed kantine.

Wat zijn je dagelijkse werkzaamheden?
Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het vervoeren van pallets met kratten vlees naar de expeditie, met de pompwagen. Daarnaast sta ik regelmatig bij de vloerweegschaal, scan ik producten, overzie ik de orders en laad ik vrachtwagens.

Wat maakt het werk voor jou aantrekkelijk?
Ik heb veel collega’s waar ik goed mee kan opschieten, de werkzaamheden zijn afwisselend en het onderlinge contact met mijn voorman/leidinggevende is goed. Dat maakt voor mij het werk aantrekkelijk.

Welke vaardigheden en eigenschappen heb je nodig om dit werk uit te kunnen voeren?
Om dit werk uit te kunnen voeren moet je overweg kunnen gaan met een elektrische pompwagen, secuur kunnen werken en overzicht hebben.

Waarom heb je destijds voor JANS uitzendbureau gekozen en hoe ervaar je het onderlinge contact?
Naar aanleiding van de vacature van expeditiemedewerker op LinkedIn heb ik gesolliciteerd. Vervolgens ben ik uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek met Maarten Preusterink en twee weken later mocht ik beginnen. Het contact met Jans is goed. Bij vragen word ik goed geholpen, dat vind ik erg prettig.