Met regelmaat zetten wij één van onze uitzendkrachten in de spotlights. Deze week Theo (31) uit Apeldoorn, werkzaam bij VION waar hij de functie van mechanisch monteur vervult. Hieronder zijn verhaal.

Hoe lang werk je al bij VION en hoe ervaar je VION als werkgever?
Vanaf oktober 2017 werk ik bij VION als mechanisch monteur, 5 maanden om precies te zijn. VION ervaar ik als een goede werkgever. Momenteel zijn ze bezig met het doorvoeren van veranderingen en verbeteringen wat ten goede komt aan het werkproces, daar probeer ik ook mijn steentje aan bij te dragen door middel van oplossingen of effectievere werkmethodes te bedenken. Er wordt goed voor mij en mijn collega’s gezorgd gezien de werktijden, pauzes, (kerst)borrels, etc.

Wat zijn je dagelijkse werkzaamheden?
Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het draaien van storingen, reparaties uitvoeren aan machines, zowel mechanisch als elektrotechnisch en het opstarten en afstellen van de machines.

Wat maakt het werk voor jou aantrekkelijk?
Wat het werk voor mij aantrekkelijk maakt is dat ik onderdeel ben van een leuk en gemotiveerd team, uiteraard ook de werkzaamheden en dan met name de techniek die er achter zit. De omgeving waarin ik werkzaam ben went best snel. Ondanks dat sommige afdelingen minder prettig zijn voel ik mij hier op m’n plek.

Welke vaardigheden en eigenschappen heb je nodig om dit werk uit te kunnen voeren?
Je moet beschikken over een goed technisch inzicht, ervaring hebben met het onderhouden van (snij)machines en het verhelpen van storingen op zowel mechanisch als elektrotechnisch gebied. Daarnaast moet je over een stressbestendige houding en verantwoordelijkheidsgevoel beschikken.

Waarom heb je destijds voor Jans uitzendbureau gekozen en hoe ervaar je het onderlinge contact?
Ik heb mezelf ingeschreven als werkzoekende op de website van JANS. Mijn eerste baan via JANS was in de interieurbouw; ik werkte als montagemedewerker. Toen dit werk na enige tijd stopte was er een tijd waarin ik geen werk had. Maarten heeft opnieuw contact met mij opgenomen, na een aantal gesprekken heeft hij mij voorgesteld bij VION. Met als resultaat dat ik hier nu werkzaam ben. Het contact met JANS is goed. Bij vragen kan ik altijd bellen en/of mailen en wordt er snel gereageerd; altijd makkelijk.