Met regelmaat zetten wij één van onze uitzendkrachten in de spotlights. Deze week Edwin (39) uit Apeldoorn die per 1 april 2018 in dienst is getreden bij V&M, in de functie van bedradingsmonteur. Hieronder zijn verhaal.

Hoe lang werk je al bij V&M en hoe ervaar je V&M als werkgever?
V&M heeft mij in april 2017 de mogelijkheid geboden om vanuit de WIA in het arbeidsproces terug te keren. Voor mij is V&M een duidelijke en betrouwbare werkgever. De werkzaamheden zijn leuk en op de werkplek is alles goed geregeld. Daarnaast is er in goed overleg veel mogelijk m.b.t. vrije dagen of andere (persoonlijke) zaken.

Wat zijn je dagelijkse werkzaamheden?
Mijn werkzaamheden zijn het opstellen van panelen en het bedraden en aansluiten van de apparatuur. De werkzaamheden zijn afwisselend in de zin dat ik me met verschillende projecten kan en mag bezighouden.

Wat maakt het werk voor jou aantrekkelijk?
De diversiteit maakt het werk voor mij aantrekkelijk. Ik ben projectmatig bezig en ik zie het eindresultaat van elk project, dat geeft mij veel voldoening.

Welke vaardigheden en eigenschappen heb je nodig om dit werk uit te kunnen voeren?
Om dit werk goed uit te kunnen voeren met je elektrotechnisch onderlegd zijn, moet je tekeningen kunnen lezen, technisch inzicht hebben en materiaalkennis hebben. Tevens moet je in het bezit zijn van een VCA en werk je volgens bepaalde voorschriften. Tegenover collega’s moet je collegiaal zijn.

Waarom heb je destijds voor Jans uitzendbureau gekozen en hoe ervaar je het onderlinge contact?
Justin, de vestigingsmanager, ken ik al vanaf de basisschool en mijn vrouw kent Justin vanuit de gemeente. Op het moment dat ik werkzoekende was heb ik een gesprek met Justin gehad op kantoor. Vanuit Defensie waar ik voorheen werkzaam was heb ik groen licht gekregen om te beginnen bij V&M, nadat ik een positief gesprek heb gehad. Het contact met Jans is open en duidelijk. Bij vragen kan ik altijd bellen, anders mailen.