Met regelmaat zetten wij één van onze uitzendkrachten in de spotlights. Deze week Floris (23) uit Apeldoorn, werkzaam bij K.I.M. Nederland B.V. waar hij de functie van algemeen technisch medewerker vervult. Hieronder zijn verhaal.

Hoe lang werk je al bij K.I.M. Nederland B.V. en hoe ervaar je K.I.M. Nederland B.V. als werkgever?
Bij K.I.M. ben ik nu een week aan het werk, en het bevalt goed. Ik ben momenteel op een project aan het werk in Apeldoorn waar we een nieuwe bedrijfshal opbouwen. K.I.M. ervaar ik tot nu toe als een goede werkgever; het contact is goed.

Wat zijn je dagelijkse werkzaamheden?
In mijn eerste week ben ik vooral bezig geweest met het plaatsen van wanden en panelen, dakleer rollen en kitten. Verder ondersteun ik de andere monteurs bij de alledaagse voorkomende werkzaamheden.

Wat maakt het werk voor jou aantrekkelijk?
Voor mij is dit werk aantrekkelijk omdat ik met mijn handen kan werken, de werkzaamheden divers zijn en ik buiten kan werken. Tevens werk ik samen met een leuk team.

Welke vaardigheden en eigenschappen heb je nodig om dit werk uit te kunnen voeren?
Technisch inzicht, wellicht vanzelfsprekend, maar daar moet je wel over beschikken. Daarnaast moet je van aanpakken houden en is het belangrijk dat je initiatief toont.

Waarom heb je destijds voor JANS uitzendbureau gekozen en hoe ervaar je het onderlinge contact?
Aangezien een vriend van mij via JANS werkt en ik een baan zocht, heb ik contact gezocht met JANS. Aan het begin van de week had ik een afspraak op kantoor en aan het einde van de week was ik al op gesprek geweest bij K.I.M. en wist ik dat ik de week daarop kon beginnen. Door het goede contact is alles destijds snel geregeld. Het contact is nu nog steeds goed; op werkdagen kan ik altijd contact opnemen per mail of telefonisch.