Met regelmaat zetten wij één van onze uitzendkrachten in de spotlights. Deze week Koen (24) uit Epe, werkzaam bij Hamer B.V. waar hij de functie van medewerker communicatiecentrum vervult. Hieronder zijn verhaal.

Hoe lang werk je al bij Hamer B.V. en hoe ervaar je Hamer B.V. als werkgever?
Momenteel werk ik ruim vijf maanden bij Hamer en het bevalt me erg goed. De dag dat ik begon werd ik goed opgevangen door mijn leidinggevende en collega’s, dat was erg fijn. Kijkend naar Hamer als werkgever kan ik zeggen dat alles goed geregeld is; er is ruimte voor persoonlijke aandacht en ik werk met een goed werkend systeem en goede materialen. Voor mij is het in die zin een goede werkgever.

Wat zijn je dagelijkse werkzaamheden?
Mijn dagelijkse werkzaamheden zijn het uitzetten en verwerken van binnenkomende meldingen, verwerken van werkbonnen, statussen opvragen met betrekking tot de voortgang van de werkzaamheden en het verwerken van rapportages (wettelijke verplichte- en vervolgrapportages).

Wat maakt het werk voor jou aantrekkelijk?
Wat het werk voor mij aantrekkelijk maakt is dat ik bezig ben met veel verschillende werkzaamheden. Dit zorgt voor afwisseling waarbij ik snel moet schakelen. Samen met mijn collega’s moet ik binnenkomende meldingen goed en efficiënt verwerken, om dit zowel individueel als in teamverband te doen vind ik erg leuk.

Welke vaardigheden en eigenschappen heb je nodig om dit werk uit te kunnen voeren?

Om dit werk goed uit te kunnen voeren moet je prioriteiten kunnen stellen, rustig kunnen blijven wanneer het druk is, snel kunnen schakelen, nauwkeurig kunnen werken en durven om leveranciers telefonisch te benaderen.

Waarom heb je destijds voor Jans uitzendbureau gekozen en hoe ervaar je het onderlinge contact?
Via een bekende ben ik in contact gekomen met Jans Uitzendbureau, aangezien ik zoekende was naar een baan. Bij Jans heb ik een goed gesprek gehad waarbij we mijn wensen en de mogelijkheden bij Hamer hebben besproken. De functie van medewerker communicatiecentrum is mij duidelijk uitgelegd waardoor ik met een goed gevoel de deur uit liep. Nu ik ruim vijf maanden in deze functie werkzaam ben heb ik weinig contact met Jans, aangezien alles goed verloopt. Bij vragen kan ik altijd terecht, zij zitten tenslotte naast mijn kantoor gevestigd.