Met regelmaat zetten wij één van onze uitzendkrachten in de spotlight. Deze week  Jeroen (41) uit Apeldoorn, werkzaam bij de Ekro waar hij de functie van technisch administratief medewerker vervult. Hieronder zijn verhaal.

Hoe lang werk je al bij de Ekro en hoe ervaar je Ekro als werkgever?
Sinds februari 2017 werk ik bij de Ekro, en het bevalt me erg goed. Ekro is erg meegaand met de medewerkers die zij in dienst hebben. In mijn geval hebben zij voldoende tijd in mij geïnvesteerd zodat ik mijn werkzaamheden tot op de dag van vandaag goed kan uitvoeren. Onderling zijn er goede en duidelijke afspraken gemaakt met betrekking tot de uitvoering van de functie; aangezien deze functie andere vaardigheden van mij verlangd dan mijn vorige functie.

Wat zijn je dagelijkse werkzaamheden?
Mijn dagelijkse werkzaamheden zijn zeer divers. Zo houd ik mij bezig met het aanvullen en bijhouden van het technisch onderhoudssysteem, inkoop van onderdelen, controleren van productiemachines en het inplannen van onderhoudswerkzaamheden voor de monteurs en de factuurafhandeling.

Wat maakt het werk voor jou aantrekkelijk?
De diversiteit en vrijheid maakt het werk voor mij aantrekkelijk, geen dag is hier hetzelfde. Wanneer ik op een gegeven moment te lang naar mijn computerscherm zit te staren trek ik mijn overal aan en ga ik de productiehal in om machines te controleren. Je moet geen zwakke maag hebben om hier te kunnen werken. Uiteraard zorg ik ervoor dat ik aan het einde van de dag mijn dagelijkse werkzaamheden heb afgerond.

Welke vaardigheden en eigenschappen heb je nodig om dit werk uit te kunnen voeren?
Om dit werk goed uit te kunnen voeren moet je kennis van Excel hebben, nauwkeurig en gestructureerd kunnen werken, organisatorisch sterk en flexibel zijn. Daarnaast moet je geen negen tot vijf mentaliteit hebben. Tevens hoef je zelf niet zeer technisch te zijn, maar moet je wel interesse hebben voor techniek.

Waarom heb je destijds voor JANS uitzendbureau gekozen en hoe ervaar je het onderlinge contact?
Ik ben destijds door JANS uitzendbureau benaderd aangezien zij mijn cv hadden opgemerkt op www.werk.nl, de site van het UWV. Naar aanleiding van een telefonisch contactmoment is er een afspraak ingepland en hebben we mijn cv en de daarbij behorende mogelijkheden besproken. Het onderlinge contact is vanaf het eerste moment goed geweest, bij vragen kan ik ze altijd telefonisch of per mail bereiken. Daarnaast hanteren zij een persoonlijke benadering, wat ik fijn vind.