Gerald is werkzaam als timmerman bij onze relatie Veeneman in Apeldoorn. We bezoeken regelmatig projecten waarbij wij in gesprek gaan met onze medewerkers om een goed beeld te krijgen wat er precies gebeurt op de werkvloer. Dit is voor ons fijn, maar ook voor de medewerker die dan net dat extra stukje betrokkenheid ervaart.

Gerald is werkzaam via Jans sinds november 2018. Het werk vindt hij ontzettend leuk omdat hij aan diverse uitdagende projecten mag meewerken in de woningbouw. De meeste projecten zijn in de omgeving Apeldoorn-Zutphen-Deventer. Daarnaast is de werksfeer goed en voelt hij zich prettig in de organisatie.

Hij heeft veel vrijheid en een leuke collega met wie hij intensief samenwerkt. ‘Je wordt meestal per koppel ingedeeld per huis, het is dus wel van belang dat je goed kan met diegene. Voor deze functie is technisch inzicht belangrijk, je moet het werk zien liggen, flexibel ingesteld zijn en je eigen verantwoordelijkheid kunnen nemen’ aldus Gerald.

Het is niet gek dat Gerald dit werk is gaan doen, zijn vader had vroeger een eigen bouwbedrijf. Het is er dus met de paplepel ingegoten waardoor Gerald alle fijne kneepjes van dit vak goed onder de knie heeft.