Dennis werkt vanaf maart 2019 bij onze vertrouwde relatie Schouten & Visschers in de functie van medewerker metaaltechniek/operator.

Een banenmarkt, georganiseerd door Jans, trok de aandacht van Dennis en heeft uiteindelijk tot deze mooie match geleid.
In de crisistijd heeft Dennis noodgedwongen de techniek/metaalsector moeten verlaten en is hij in een supermarktomgeving terechtgekomen.
Tijdens de banenmarkt werd zijn enthousiasme voor de metaaltechniek weer aangewakkerd door de vacature van Schouten & Visschers en de rest is inmiddels geschiedenis.

Dennis is voornamelijk aan het werk aan de kantbank en is bezig met produceren van diverse producten. Dit wisselt elke dag en is afhankelijk van de bestelling van een product.
De meest voorkomende werkzaamheden zijn kanten en zetwerken.
Dennis geeft aan deze werkzaamheden al goed onder de knie te hebben en over een tijdje gaat hij zich verder ontwikkelen richting het laswerk en de buigbank. Hij geeft aan dat er veel ontwikkelingsmogelijkheden zijn bij Schouten & Visschers. Ook de begeleiding is volgens Dennis erg goed. Hierdoor voelt hij zich snel op zijn gemak binnen de organisatie en is hierdoor helemaal op zijn plek.

Het werk is niet moeilijk, maar je moet wel geduld hebben en secuur kunnen werken. Je moet oog voor detail hebben en hier ook je voldoening uit kunnen halen.

Kan jij jezelf omschrijven als iemand die van secuur werken houdt, geduldig is en geïnteresseerd is in techniek? Dan komt Jans graag met jou in contact om de mogelijkheden te bespreken.