Training en Bijles technische vakken

Training en Bijles technische vakken

Bijles, spoedcursus

Het is bij ons mogelijk om losse lessen of korte trainingen (spoedcursus of opfriscursus) te volgen in o.a. elektrotechniek, werktuigbouwkunde, VCA & NEN3140, wis- en natuurkunde. Een bevoegde tweedegraads docent is aanwezig.

Training praktijkopleider

Het is mogelijk om bij ons een (opfris) cursus leerlingbegeleiding te volgen. Feedback, coaching, gesprektechnieken en positieve aandacht komen aan bod.

Training Microsoft Office

Microsoft Office is een veel gebruikt softwarepakket. In dit pakket zitten diverse (kantoor)toepassingen zoals het e-mailprogramma Outlook, het rekenprogramma Excel, presentatiesoftware PowerPoint en het tekstverwerkingsprogramma Word. Met Word kan je documenten opstellen, teksten typen, opslaan, uitprinten, via e-mail versturen of delen in de cloud.

Het programma Excel is een zogenaamde spreadsheet: een rekenblad waarin gegevens kunnen worden opgeslagen, bewerkt en/of tot presentatiemateriaal verwerkt. Excel kan een grote diversiteit aan bewerkingen op efficiënte wijze uitvoeren. Het programma is dan ook zeer geschikt voor het maken van simpele of juist ingewikkelde berekeningen, het bijhouden van adressenlijsten, urenstatistieken, grafieken en modellen.

Een beginnende of een gevorderde Word/Excel gebruiker? Voor elk niveau hebben wij een passende training. In 4 lessen van 2 uur komen alle facetten van Office 365 aan bod. De training wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. Samen kijken we naar het niveau en eigen casussen kunnen als maatwerk worden behandeld.

De lesstof staat online en kan individueel in eigen tempo doorgewerkt worden. Een gediplomeerde docent is aanwezig voor het beantwoorden van alle vragen en eventuele extra uitleg of casusbehandeling.

  • Duur: 4 lessen van 2 klokuren
  • Datum: Iedere woensdag van 16.00 – 18.00 uur
  • Locatie: Jans Trainingen, Hogekampweg 2, Apeldoorn
  • Wat moet je meenemen? Een laptop met Office 365 (Word, Excel, PowerPoint of Outlook). Er is eventueel een leenlaptop aanwezig.
  • Kosten €395,-

Bij het geven van trainingen nemen we de maatregelen van het RIVM in acht.