Monteur Hydraulische testsystemen (Aviation)

  • 40
  • Apeldoorn
  • MBO
Solliciteren

Wil jij werken met technisch hoogwaardige producten? Wij zijn op zoek naar een Monteur vliegtuig testsystemen (Aviation)!

Onze relatie Hycom is wereldwijd een toonaangevende producent van hydraulische componenten, subsystemen en systemen die worden toegepast in mobiele en stationaire installaties in verschillende branches zoals de offshore, dredging, civiele en luchtvaart branche.

De afdeling Aviation (luchtvaart) vervaardigd hydraulische testsystemen voor vliegtuigen. De testsystemen worden wereldwijd gebruikt bij de grote vliegtuigfabrikanten en vliegtuig onderhoudsbedrijven. De testsystemen worden wereldwijd gebruikt onder de meest uitdagende condities waar betrouwbaarheid en optimale operationele capaciteit essentieel zijn om kostbare downtime te voorkomen.

Wat ga je doen?

In deze afwisselende functie bouw jij als monteur zelfstandig en/of samen met collega’s verrijdbare en stationaire testsystemen. Je werkt volgens de verstrekte tekeningen, hydraulische schema’s en werkinstructies. Hier komt veel techniek bij kijken zoals hydrauliek, mechanisch en elektra.
Bij Hycom ga je werken met technisch hoogwaardige producten. Je komt te werken in een vast team met enthousiaste en ambitieuze collega’s. 

Wat vragen wij?

  • Jij beschikt over een afgeronde MBO opleiding (richting Mechatronica, Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar)
  • Jij bent enthousiast en hebt affiniteit met techniek
  • Jij bent kritisch en zeer nauwkeurig
  • Jij beschikt over goede communicatieve vaardigheden
  • Jij beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift

Wat bieden wij?

Wij bieden een salaris op basis van werkervaring en opleidingsniveau.
Het betreft een functie voor 40 uur met uitzicht op een vast dienstverband.
De standplaats is Apeldoorn.
Op de werkvloer staat veiligheid natuurlijk voorop, wij zorgen er daarom voor dat je een VCA-diploma kunt halen via Jans Uitzendbureau (https://www.jansuitzendbureau.nl/contact/)

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over deze functie?
Neem alvast een kijkje op de website van Hycom https://hycom.nl/aviation/

Laat je gegevens achter d.m.v. onderstaande knop en wij nemen contact met je op om je alles te vertellen over de functie en dit mooie bedrijf!

10177