Intercedent

 • 32 - 40 uur
 • Apeldoorn
Solliciteren

Kom jij ons team versterken? Wij zijn Jans Uitzendbureau! Een enthousiast team met ruime ervaring in de uitzendbranche!

Wij richten ons hoofdzakelijk op de technische markt, maar we staan ook klaar bij andere vraagstukken op personeelsgebied. Ons uitganspunt is de juiste persoon op de juiste plaats!
Wij zijn al ruim 10 jaar actief als uitzendbureau in de techniek, je kunt ons dus gerust een specialist noemen. Wij onderscheiden ons met een laagdrempelige sfeer en  een grote betrokkenheid bij onze medewerkers en relaties. 

Werkzaamheden

Als Intercedent bij Jans Uitzendbureau kom je te werken in een klein hecht team met korte lijnen. Jans Uitzendbureau heeft een laagdrempelige sfeer en wij staan bekend om ons vertrouwen, eerlijkheid en loyaliteit. Jij krijgt de ruimte om onze opdrachtgevers goed te leren kennen door middel van locatiebezoeken en je zult zien dat je binnen een korte tijd een goede band hebt met onze (vaste) opdrachtgevers en uitzendmedewerkers.

Ben jij de commerciële netwerker die Jans Uitzendbureau nog beter op de kaart weet te zetten?

Dan nodigen wij je uit om zeker te reageren! In de rol van Intercedent ben jij de zelfstarter die alle registers opentrekt om Jans Uitzendbureau onder de aandacht te brengen bij nieuwe werknemers en werkgevers.
Je wordt hierbij ondersteunt door je collega’s. Je bent actief in het werven en selecteren van potentiële kandidaten en organiseert sollicitatiegesprekken. Daarnaast ben jij de netwerker die gemakkelijk contacten legt bij verschillende organisaties, zoals (techniek) opleidingen, UWV, lokale business clubs en natuurlijk bestaande en nieuwe relaties. 

Wat vragen wij?

 • Aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie
 • Je bent een zelfstarter, initiatiefnemer en kan goed prioriteiten stellen
 • Accuraat, besluitvaardig, communicatief sterk en je komt afspraken na
 • Je woont in Apeldoorn of omgeving

Wat bieden wij?

Bij Jans Uitzendbureau staat je een verantwoordelijke en zelfstandig baan te wachten in een informele omgeving. We werken met 7 leuke en gemotiveerde collega’s in een werkomgeving waarbij we je de ruimte geven voor persoonlijke groei. Opgesomd betekent dit:

 • Een zelfstandige, uitdagende en erg afwisselende functie
 • Goed salaris passend bij de functie (afhankelijk van leeftijd en ervaring)
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling en fitnessvergoeding. 
 • Waar nodig, studiemogelijkheden, trainingen en persoonlijke ontwikkeling
 • 25 snipperdagen, 13 adv dagen en een collectieve ziektekostenverzekering


Maak kennis met JANS

Wij maken graag tijd voor een kennismaking. Stuur je sollicitatie naar justin@jansuitzendbureau.nl of voor vragen bel met Justin Schaufeli, vestigingsmanager van Jans Uitzendbureau, op 06-51492464. 

Neem alvast een kijkje op onze website https://www.jansuitzendbureau.nl/nieuws/ l of op een van onze social media kanalen!
Jans Uitzendbureau is gevestigd in Apeldoorn Noord aan de Hogekampweg 2. 

10210