Medewerker processierups verwijdering

  • 40
  • Apeldoorn
Solliciteren

Het seizoen van de eikenprocessierups zit er weer aan te komen! Nederland heeft tot nu toe een zachte winter gehad en daardoor zien de voorspellingen er slecht uit. Het aantal eikenprocessierupsen zal naar verwachting stijgen in 2020. Deze rupsen zijn voornamelijk in de maanden mei, juni en juli het meest actief in Nederland, maar het duurt meestal tot het einde van het jaar om de rupsen helemaal te verwijderen. Deze rupsen veroorzaken ontzettende jeuk als hun haren in aanraking komen met de huid. Naast jeuk kunnen er ook klachten ontstaan zoals huiduitslag, irritatie aan de luchtwegen en/of ogen.

 

Werkzaamheden

Onze relatie Eijkelboom zoekt daarom diverse medewerkers die zich willen inzetten om Apeldoorn processierups vrij te maken. Uiteraard gebeurt dit op een veilige manier zodat je geen last hebt van de effecten van de rups. Je gaat de rupsen samen met een collega verwijderen in Apeldoorn en omgeving. Het werk is  voor langere tijd, met uitzicht op een vaste baan in het groen bij interesse. 

Wat vragen wij?

  • Gezonde dosis motivatie
  • Fulltime beschikbaar
  • Eventueel in bezit van een rijbewijs B

Wat bieden wij?

Je kunt direct beginnen!

Alleen door zeer grondige preventie en bestrijding kan het probleem van de eikenprocessierups effectief worden aangepakt. Wil jij helpen om Apeldoorn en omgeving rups vrij te maken?

We ontvangen graag je reactie via onderstaande sollicitatie-button of neem contact op via 055-522 32 22.

 

9911