Stimenz_Jans
Nieuws 10 oktober, 2019

Hoe Stimenz en Jans zich inzetten voor een betere sociale samenleving

Gisteren hebben wij bezoek gehad van 3 medewerkers van Stimenz. Stimenz is een organisatie voor sociaal werk in Apeldoorn en de Veluwe. Het geloven in de talenten van alle mensen, in de kracht van samenwerking en sociale verbindingen is hun uitgangspunt. Door onze krachten samen te bundelen willen wij een nog betere sociale samenleving creëren.

Over Stimenz

Stimenz is een organisatie voor sociaal werk voor Apeldoorn en de Veluwe. In Apeldoorn omvat deze opdracht breed sociaal werk en op de Veluwe bieden zij maatschappelijk werk en sociaal juridische dienstverlening. Burgers in het werkgebied kunnen vertrouwen op de inzet en betrokkenheid van de 180 medewerkers en ongeveer 900 vrijwilligers van Stimenz. Samen maken ze werk van het vergroten van welbevinden, burger- en buurtkracht. Stimenz is maatschappelijk betrokken, ondernemend en onafhankelijk. Het werkgebied van Stimenz omvat de gemeenten Apeldoorn, Barneveld, Ede, Elburg, Harderwijk, Nunspeet, Oldebroek, Putten, Renkum en Voorst. Daarnaast wordt voor diverse projecten en enkele specifieke diensten samengewerkt in andere gemeenten.

Verbinding tussen Stimenz en Jans

Jans is al jaren actief als de technische uitzendbranche van Apeldoorn. Door ruime ervaring en het bezit van technische kennis denken wij graag samen mee naar de juiste werkplek. Wij bieden veel kansen in de technische markt in de omgeving Stedendriehoek. Doordat wij nu samen gaan werken in deze omgeving willen wij een breder publiek trekken. We hebben een gezamenlijk doel, namelijk om een betere sociale samenleving te creëren.  Stimenz en Jans willen mensen kansen geven en creëren door bijvoorbeeld een baan aan te bieden ondanks dat zij geen diploma hebben behaald of de verkeerde studiekeuze hebben gemaakt. En heb jij wel de wilskracht en de aanpakkers mentaliteit om iets nieuws te leren en jezelf te ontwikkelen dan krijg je bij ons hiervoor de mogelijkheid. Wij zullen er samen met Stimenz alles aan doen om de juiste plek te vinden waar jij langdurig aan de slag kan gaan.

Dus ben jij opzoek naar een baan binnen de technische sector? Weet je niet hoe je dit moet aanpakken?
Heb je de juiste diploma’s niet? Of wil je ervaren of de technische branche bij jou past?
Kom vooral even langs bij ons dan kijken we samen of wij eventueel wat kunnen betekenen!