Vanwege de coronacrisis doen steeds meer organisaties een beroep op Jans Uitzendbureau om hun vaste medewerkers tijdelijk elders onder te brengen. Jans ondersteunt organisaties uit de regio Stedendriehoek door deze..

Lees meer

Op de foto v.l.n.r. collega Gelders Brandweringsbedrijf, Adel en Monique Harleman. Adel is sinds januari 2019 werkzaam als medewerker ondersteuning in de zagerij bij onze relatie Gelders Brandweringsbedrijf. Adel is..

Lees meer

Met regelmaat zetten wij één van onze uitzendkrachten in de spotlights. Deze week Ahmad (28) uit Syrië, werkzaam bij Lijbers Dakwerken B.V. waar hij de functie van hulpmonteur vervuld. Hieronder..

Lees meer

Justin Schaufeli is vestigingsmanager van Jans Uitzendbureau in Apeldoorn. Martien van Reen is directeur van Bouwmensen in Apeldoorn. Samen – en met anderen – spannen zij zich in om een..

Lees meer

‘In 2022 groot personeelstekort in techniek, zorg en onderwijs’, ‘Technische sector verwacht concurrentieproblemen door personeelstekort’. Koppen die regelmatig in de media verschijnen. Inmiddels is het algemeen bekend dat het personeelstekort..

Lees meer

Met regelmaat zetten wij één van onze uitzendkrachten in de spotlights. Deze week Bram (22) uit Apeldoorn. Bram was deze zomer werkzaam bij Thermo King Transportkoeling B.V. in de functie..

Lees meer

Met regelmaat zetten wij één van onze uitzendkrachten in de spotlights. Deze week Ricardo (30) uit Apeldoorn, werkzaam bij Vanderkamp Pompen waar hij de functie van algemeen technisch medewerker vervuld…

Lees meer

Met regelmaat zetten wij één van onze uitzendkrachten in de spotlights. Deze week Tom (34) uit Twello, werkzaam bij Vion waar hij de functie van expeditiemedewerker vervuld. Hieronder zijn verhaal…

Lees meer

Met regelmaat zetten wij één van onze uitzendkrachten in de spotlights. Deze week Gerben (23) uit Apeldoorn, werkzaam bij Eijkelboom B.V. waar hij de functie van medewerker gasbrander vervuld. Hieronder..

Lees meer

Met regelmaat zetten wij één van onze uitzendkrachten in de spotlights. Deze week Derk-Jan (26) uit Apeldoorn, werkzaam bij K.I.M. Nederland B.V. waar hij de functie van metaalbewerker vervult. Hieronder..

Lees meer

Met regelmaat zetten wij één van onze uitzendkrachten in de spotlights. Deze week Jan (44) uit Apeldoorn, werkzaam bij Linthorst Bouwgroep B.V. waar hij de functie van timmerman/metselaar vervult. Hieronder..

Lees meer

Met regelmaat zetten wij één van onze uitzendkrachten in de spotlights. Deze week Theo (31) uit Apeldoorn, werkzaam bij VION waar hij de functie van mechanisch monteur vervult. Hieronder zijn..

Lees meer

Met regelmaat zetten wij één van onze uitzendkrachten in de spotlights. Deze week Rutger (18) uit Apeldoorn, werkzaam bij Metaal Techniek Apeldoorn waar hij de functie van metaalbewerker vervult. Hieronder..

Lees meer

Met regelmaat zetten wij één van onze uitzendkrachten in de spotlights. Deze week  Peter (35) uit Diepenveen, werkzaam bij Herman Veldwachter Bouw en Advies waar hij de functie van timmerman..

Lees meer

Met regelmaat zetten wij één van onze uitzendkrachten in de spotlights. Deze week  Rudy (57) uit Apeldoorn, werkzaam bij Herman Veldwachter Bouw en Advies waar hij de functie van timmerman..

Lees meer

Afgelopen vrijdag werkte onze werknemer Frans zijn allerlaatste dag voor onze relatie Linthorst Bouwgroep B.V. Wij willen Frans bedanken voor de prettige samenwerking en wensen hem een prachtige tijd tegemoet..

Lees meer

Met regelmaat zetten wij één van onze uitzendkrachten in de spotlights. Deze week Floris (23) uit Apeldoorn, werkzaam bij K.I.M. Nederland B.V. waar hij de functie van algemeen technisch medewerker..

Lees meer

Met regelmaat zetten wij één van onze uitzendkrachten in de spotlights. Deze week Freddy (53) uit Ermelo, werkzaam bij Van den Bosch Installatietechniek  B.V. waar hij de functie van elektromonteur..

Lees meer

Met regelmaat zetten wij één van onze uitzendkrachten in de spotlights. Deze week Dennis (43) uit Heeten, werkzaam bij Hamer B.V. waar hij de functie van servicemonteur vervult. Hieronder zijn..

Lees meer

Met regelmaat zetten wij één van onze uitzendkrachten in de spotlights. Deze week  Ricardo (52) uit Apeldoorn, werkzaam bij Van den Bosch Installatietechniek  B.V. waar hij de functie van elektromonteur..

Lees meer

Ben jij al klaar voor de zomer? Met deze compacte koeltas ben je er in ieder geval van verzekerd dat jouw drankjes deze zomer koel blijven. Heb jij technische werkervaring..

Lees meer
Verhuisbericht Jans

Na meer dan vier jaar aan de Prinsenweide te hebben gezeten, is Jans Uitzendbureau verhuisd naar een nieuwe plek aan de Hogekampweg 2. Jans Uitzendbureau, nu vier man sterk, is..

Lees meer

Op dinsdag 25 oktober van 16.30 – 20.00 uur organiseert Jans Uitzendbureau in opdracht van Hamer een Technische Banenmarkt. Technische vakmensen zijn schaars Hamer behoort tot de 77% van de technische bedrijven..

Lees meer

Jans is op dit moment gevestigd aan de Prinsenweide 12 in Apeldoorn. Maar hier gaat verandering in komen, Jans gaat namelijk verhuizen! De nieuwe locatie wordt Hogekampweg 2, 7316 MS..

Lees meer

Hé Topper, wil jij ook een Dopper? Ben jij technisch en wil jij graag aan de slag? Meld je nu bij Jans en wie weet heb jij straks die Dopper…

Lees meer

Onze relatie J.Griep Bouw- en Timmerwerken is actief in nieuwbouw, verbouw en renovatie. Ook kunt u J.Griep benaderen voor werkzaamheden aan kozijnen, deuren, ramen, trappen, dakkapellen en veranda’s. In de..

Lees meer

Leeuwarden krijgt een nieuwe ijshal met 400 meter baan. De nieuwe Elfstedenhal zal gevestigd worden op een nieuwe locatie schuin achter het FEC terrein. De Gemeente Leeuwarden, de provincie Friesland..

Lees meer

Voor diverse relaties uit de regio Stedendriehoek zijn wij per direct op zoek naar Allround Monteurs! In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse installatie- en montagewerkzaamheden..

Lees meer

De Eerste Kamer heeft 10 juni ingestemd met de Wet werk en zekerheid van minister van Sociale Zaken Lodewijk Asscher. Onder andere CDA, D66, GroenLinks, ChristenUnie en SGP voor stemde..

Lees meer

Jans Uitzendbureau was donderdag 15 mei aanwezig op de Meet&Greet beurs in het Gemeentehuis in Apeldoorn. De beurs werd door UWV georganiseerd voor werkzoekenden uit de metaal-, installatie- en elektrotechniek…

Lees meer

Jans is altijd op zoek naar technisch gekwalificeerd personeel voor onze opdrachtgevers. Heb jij een opleiding richting techniek en/of ervaring in de branche, schrijf je dan in via onze website…

Lees meer