Trainingen

Jans Trainingen is er voor de mensen in- & achter de techniek en is hét bureau voor training en begeleiding. Op zowel het gebied van Technisch Trainen alsmede het gebied van Studentbegeleiding & Coaching heeft Jans Trainingen het specialisme in huis.

Technische Trainingen

“De techniek staat niet stil’. Om in uw technisch vakgebied bij te blijven, te verdiepen of gewoon te willen verbreden biedt Jans Trainingen opleidingen én training vanuit de hoofdvestiging in Apeldoorn. Technisch trainer Hans van Maastricht beschikt inmiddels over méér dan 30 jaar (internationale) ervaring op het gebied van technische product trainingen. De professionele Jans trainingen worden ‘in-huis’ ontwikkeld, zijn maatwerk én didactisch opgebouwd voor álle cursistniveaus. Elke individuele trainingsmodule wordt afgesloten met een schriftelijk examen en bij goed gevolg wordt een certificaat op naam uitgereikt. In geval van dyslexie kan er ook een mondendeling examen één-op-één afgenomen worden.

De technische trainingen worden vanuit de volledig uitgeruste ‘Jans Training Academy’ in Apeldoorn verzorgd en ondersteund met diverse praktijkvoorbeelden en oefeningen. Het professionele bedrijfsrestaurant verzorgt de lunches (indien van toepassing), koffie en thee zijn de hele dag inbegrepen.

De technische trainingen zijn standaard in de Nederlandse taal maar kunnen op verzoek ook in het Engels en Duits gegeven worden. Uiteraard biedt Jans Trainingen de mogelijkheid om (in overleg) de training ook ‘op locatie’ plaats te laten vinden.

Studentenbegeleiding & Coaching

Jans Trainingen heeft als doel nieuwe- en bestaande medewerkers te begeleiden op het gebied van studie en loopbaan. Om nieuwe mensen en jongeren te binden aan het bedrijf werkt Jans Trainingen met een praktijkcoördinator. De praktijkcoördinator is de schakel en borging tussen scholen, opdrachtgevers en studenten. Middels coaching, begeleiding, bijles en/of trainingen worden de studenten en medewerkers ondersteund in studie en loopbaan. Door samen met de leidinggevende de opleidingsbehoefte van nieuw en huidig personeel in kaart te brengen zorgt de praktijkcoördinator er mede voor dat het kennis en praktijkniveau op niveau gehouden wordt.

Specialisme