Werkgever pagina

Werkgever

Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar de juiste medewerker. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen als u boventallig personeel heeft dat u graag (tijdelijk) elders wilt onderbrengen. Onze kerntaak is bemiddelen van technische medewerkers maar we helpen u uiteraard ook met andere vraagstukken op personeelsgebied.

Tijdelijke technische medewerkers

Bent u op zoek naar tijdelijk technische medewerkers? Dan helpen wij u graag. Een tijdelijke personeelsbehoefte kan bijvoorbeeld ontstaan door een nieuw project, bij zwangerschap, bij ziekte of bij het opvangen van een werkpiek.

Ons medewerkersbestand is gevarieerd en bestaat uit gemotiveerde, betrokken talenten die graag voor u aan de slag gaan. Leent u medewerkers in via ons dan loopt u geen financieel risico bij ziekte en ontlasten wij uw personeels- en salarisadministratie.

Bemiddeling vaste medewerkers

Medewerkers zijn het kapitaal van uw organisatie, daar zijn wij ons van bewust. Toch kan het voorkomen dat een medewerker niet meer op zijn/haar plaats is binnen uw organisatie, bijvoorbeeld door organisatorische of bedrijfseconomische redenen. Ook kan het voorkomen dat er na twee jaar ziekte geen ruimte meer is voor terugkeer in uw organisatie. Wij gaan graag met u en uw medewerker in gesprek om een passende functie te vinden bij een nieuwe werkgever. We zetten ons netwerk in om tot een goede oplossing te komen.

Collegiale in- en uitleen

Door onder andere de coronacrisis doen steeds meer organisaties een beroep op ons om hun vaste medewerkers tijdelijk elders onder te brengen.

Wij ondersteunen organisaties in de regio Stedendriehoek door deze medewerkers door te bemiddelen naar relaties met een (tijdelijke) personeelsbehoefte. Bemiddeling vindt plaats tegen loonkosten (kostprijs) plus een kleine opslag.

Vraag en aanbod komt via Jans op een gemakkelijke manier samen.

  • Wij organiseren een tijdelijke opdracht ofwel een tijdelijke medewerker
  • In- en uitlener factureren rechtstreeks aan elkaar
  • We rekenen een kleine fee per gewerkt uur aan uitlener
  • Samenwerking op basis van maatwerk

Klik hier voor meer informatie over collegiale in- en uitleen of om u direct in te schrijven.

Aanmelden