Trainingen 6 februari, 2021

Office 365 (Word, Excel, PowerPoint en Outlook) training

Nieuw bij Jans Trainingen: cursus Word/Excel voor elk niveau

Een beginner of een gevorderde Word/Excel gebruiker? Voor elk niveau heeft Jans Trainingen een passende training. In 4 lessen van 2 uur komen alle facetten van Office 365 aan bod. De training wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Samen kijken we naar het niveau en eigen casussen kunnen als maatwerk worden behandeld.

De lesstof staat online en kan individueel in eigen tempo doorgewerkt worden. Een gediplomeerde docent is aanwezig voor het beantwoorden van alle vragen en eventuele extra uitleg of casusbehandeling.

  • Duur: 4 lessen van 2 klokuren
  • Datum: Iedere woensdag van 16.00 – 18.00 uur
  • Locatie: Jans Trainingen, Hogekampweg 2, Apeldoorn
  • Wat moet je meenemen? Een laptop met Office 365 (Word, Excel, PowerPoint of Outlook). Er is eventueel een leenlaptop aanwezig.
  • Kosten €395,-

Inschrijven kan eenvoudig door een e-mail te sturen naar info@janstrainingen.nl. Vermeld in de e-mail of u een training wilt volgen voor Word, Excel, PowerPoint, Outlook of het hele office 365 pakket en op welke datum.

Microsoft Office

Microsoft Office is een veelgebruikt softwarepakket. In dit pakket zitten diverse (kantoor)toepassingen zoals het e-mailprogramma Outlook, een rekenprogramma Excel, presentatiesoftware PowerPoint en het tekstverwerkingsprogramma Word. Met Word kunt u documenten opstellen, teksten typen, opslaan, uitprinten, via e-mail versturen of delen in de cloud.

Het programma Excel is een zogenaamde spreadsheet: een rekenblad waarin gegevens kunnen worden opgeslagen, bewerkt en/of tot presentatiemateriaal verwerkt. Excel kan een grote diversiteit aan bewerkingen of efficiënte wijze uitvoeren. Het programma is dan ook zeer geschikt voor het maken van simpele of juist ingewikkelde berekeningen, het bijhouden van adressenlijsten, urenstatistieken, grafieken en modellen.

Voor meer informatie en reserveringen: info@janstrainingen.nl

Met het geven van de cursus nemen we de maatregelen van het RIVM in acht.