Het verhaal van Chantal
Op de koffie bij... 10 april, 2019

‘Vrouw in het groen’- Het verhaal van Chantal

Deze week zijn wij langs gegaan bij Chantal die op dat moment bezig was met een project bij de Belastingdienst in Apeldoorn. Chantal is sinds november 2018 via Jans werkzaam in de groenvoorziening bij onze opdrachtgever Eijkelboom.

Chantal is een geboren Rotterdamse en woont momenteel in Klarenbeek. Na haar opleiding ‘Bos & Natuurbeheer’ op MBO niveau 4 wilde Chantal dolgraag aan de slag binnen de groen sector. Via een vacature op indeed is ze bij ons terechtgekomen en heeft het ontzettend naar haar zin in de functie die ze bij Eijkelboom vervult.

Wat zorgt ervoor dat Chantal het naar haar zin heeft op haar werkplek?

  • Chantal heeft fijne collega’s waarmee ze intensief samenwerkt;
  • Ze mag meewerken aan diverse uitdagende projecten waardoor het werk afwisselend blijft;
  • Haar dagelijkse werkzaamheden variëren per dag, de ene dag is Chantal bezig om plantsoenen aan te leggen en de andere dag houdt ze zich bezig met onderhoud, dan komen werkzaamheden zoals het snoeien en bladblazen aan bod.

Voor de werkzaamheden die Chantal uitvoert is vooral doorzettingsvermogen nodig, de wil om te werken, fysiek gezond zijn en het is prettig als er een beetje kennis aanwezig is van diverse soorten planten.

Werk jij ook graag buiten en is je interesse gewekt? Wij nodigen je graag uit voor een kop koffie en een vrijblijvend gesprek!