Algemeen

Uren per week : 32, 40
Opleidingsniveau : LBO, MAVO, VMBO, MBO, HAVO, VWO
Vakgebied : Bouw & Techniek

Functieomschrijving

Voor onze relatie uit Apeldoorn zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker.
Zij zijn gespecialiseerd in het bouwen van mobiele en modulaire beurs en promotie stands. Zij bouwen deze unieke stands d.m.v. ervaren projectmanagement. De stands bestaan uit aluminium frames in combinatie met bedrukte platen en doeken. Hierdoor zijn de stands duurzaam en herbruikbaar.

Wat ga je doen?
Je draagt samen met één of meerdere collega’s zorg voor het opbouwen van beurs en promotie stands voor de klanten. Daarbij houd je oog op de kwaliteit en zorg je ervoor dat de gemaakte afspraken en deadlines gerealiseerd worden. Naast het monteren worden de stands eerst volledig opgebouwd en gecontroleerd in het magazijn. Nadat de beurs is geweest wordt de stand netjes en secuur afgebouwd waarbij je ervoor zorgt dat het materiaal netjes ingepakt en vervoerd wordt naar het magazijn. Je regelt niet alleen de opbouw van de stand maar zorgt ook voor de volledige aankleding van de stand zoals de elektriciteit en AV, het leggen van de vloeren en het plaatsen van meubilair. Representatief en klantgericht te werk gaan is hierbij een belangrijk onderdeel.

De functie eisen:
Om voor de functie in aanmerking te komen ben jij woonachtig in de omgeving Apeldoorn en beschik je over de volgende competenties:

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, Engels is een pré;
  • Ervaring in de standbouw is een pré;
  • In het bezit van een rijbewijs B;
  • Rijbewijs C1 is een pré;
  • Fysiek vitaal;
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit;
  • Oplossing en resultaatgericht;
  • Klantvriendelijk en klantgericht.

Lijkt het je leuk om mooie projecten te bouwen waar je trots op kan zijn?
En ben jij toe aan een nieuwe uitdaging waarbij je het leuk vindt om in teamverband te werken met een informele sfeer? Twijfel dan niet en solliciteer nu op deze leuke baan.
Je mag je CV sturen naar info@jansuitzendbureau.nl t.a.v. Monique Harleman en Justin Schaufeli. Wij zien je reactie graag tegemoet!